LEASING

Vi har avtal med SVEA Ekonomi och kan därför erbjuda dig olika betallösningar för att kunna ha en elcykel! För privatkunder erbjuder vi räntefria lån med SVEA Ekonomi, vilket är ett mycket fördelaktigt sätt att köpa cykel på. Dessa ligger på upp till 2 år, men vi kan också erbjuda lån på upp till 5 år men då är det lite ränta på de lånen.

Om du är företagare kan du leasa din elcykel! Leasing innebär att det i det här fallet är Svea Ekonomi som äger utrustningen under avtalsperioden och du som kund har nyttjanderätt. Du betalar en månatlig leasingavgift till Svea Ekonomi. Hos oss kan du välja löptider från 12 till 60 månader. Du väljer själv vilken löptid som passar dig och din ekonomi.

Kontakta oss om du är intresserad av att leasa din elcykel hos oss eller ha ett räntefritt lån. Initialt behöver vi ditt personnummer (privat) eller organisationsnummer (företag). Vi lämnar sedan en offert på möjliga löptider och du kan sedan välja vilket upplägg du vill ha. När du valt, gör SVEA Ekonomi sedan en kreditupplysning på dig eller ditt företag. När det gått igenom sänds avtalet till dig att signeras med BankID.

Avtalet startas och första avin skickas till dig när finansieringsavtalet godkänts av Svea Ekonomi och vi levererat utrustningen till dig. När leasingperioden är slut har du möjlighet att köpa varan till ett förutbestämt belopp (restvärde) och ägandet övergår då till dig. Storleken på restvärdet, initial avgift samt månadskostnad framgår tydligt av villkoren i leasingavtalet. Har du istället ett privat lån så är det du som är ägare av cykeln redan från början.