OM OSS

Jag heter Peter och driver Buzzin Bikes. Jag kommer från England, Gocycles hemland. Idag bor jag i Sverige med Tivedens djupa skogar som närmaste granne! Jag jobbar sida vid sida med min svenska fru Marlin. Vi vill göra världen mer hållbar – en elcykel i taget!

Jag har älskat cyklar sedan jag var barn och på 80-talet brukade jag tävla i BMX-racing och freestyling. Min första åktur på en elcykel var 2010. Det var en hembygd elektrisk mountainbike, gjord av min bror, med toppfart på 45km/h. Väldigt cool och en helt ny upplevelse! Den presenterades senare på Gadget Show i England 2014. Sedan dess har jag letat efter möjligheter att börja sälja elcyklar. 

Under 2017 kom jag i kontakt med Gocycle och blev imponerad av det de gör och plötsligt blev min dröm verklig. Buzzin Bikes föddes under våren 2018. Sedan dess har fler och fler elcyklar tillkommit. Vår nisch är Europeiska elcyklar av hög kvalitet och funktionalitet. Vi vill inspirera till ett nytt hälsosammare liv – ett liv med mer frisk luft, mer motion, mer möten med människor och ett lägre tempo…

Kontakta oss gärna:

Telefon: 0735 01 00 90

Email: info@buzzinbikes.com